Nieuws & Updates

Op deze pagina vindt u nieuws updates over Janson Automotive.

Wij blijven geopend!

Beste Klant,

Toekomstige klant en bezoeker van Janson automotive; In heel Nederland zijn verregaande maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 (Corona) tegen te gaan. Ook wij bij Janson Automotive werken hier aan mee!

Wat betekent dit voor u?
Onze medewerkers zullen niet werkzaam zijn indien zij relevante klachten hebben, wij verwachten van u dat u dezelfde voorzichtigheid betracht naar ons toe. Indien u klachten heeft en uw auto moet bijvoorbeeld op zeer korte termijn gekeurd worden dan halen en brengen wij uw auto gratis in de regio.

Wanneer u een auto komt bezichtigen begroeten wij u niet met de gebruikelijke hand en houden gepaste afstand. Van al onze automobielen zijn handgrepen sleutel stuur en schakelpook gereinigd met een desinfecterend middel en worden na iedere proefrit en of bezichtiging wederom gereinigd. Dit doen wij ook bij de automobielen die voor onderhoud en/of apk bij ons aangeboden worden. Vanzelfsprekend worden onze spreektafel, koffie apparaat deur en handgrepen en dergelijke extra gereinigd.

Met deze maatregelen zorgen wij er met z'n allen voor dat we de verspreiding van het virus zo goed mogelijk trachten te voorkomen.

Wij danken u voor uw begrip en heten u graag welkom (zonder hand) in onze showroom!

Met vriendelijke groet,
Janson automotive B.V.

article_details_image_1584527941.jpg
Morgen Internet - Light website